POTVRĐENO IZ PRVE RUKE: Lojd NAPUŠTA Zvezdu!

Autor:

Sport

07.03.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Džordan Lojd pokušaće da pomogne Crvenoj zvezdi da osvoji pehare u ABA ligi i domaćem šampionatu, pre nego što na leto potpiše unosniji ugovor sa nekom od NBA franšiza, a zainteresovani su i evroligaški giganti.

RepublikaFoto: Starsport
Najbolji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd napustiće Mali Kalemegdan narednog leta, prenosi "Basketball Inside", a njegov prioritet je da sačeka ponudu iz NBA lige.

Bivši NBA šampion ima i alternativu u slučaju da do nje ne dođe. Naime, Amerikanca žele Olimpijakos i Makabi, a crveno-beli nisu u mogućnosti da pariraju velikanima u finansijskom pogledu. Ovo se naročito odnosi na "ponos Izraela".

Podsetimo, ;Lojd (27) je letos došao u Beograd iz Valensije, a u Evroligi u crveno-belom dresu prosečno beleži 17 poena po utakmici uz 50% šuta za dva, odnosno 29% van linije 6,75. Odlične igre će mu doneti unosan transfer, po isteku ugovora sa Zvezdom u junu mesecu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading