ZAŠTO NJEGA NEMA NA SPISKU "ORLOVA"? Piksi ga PRESKOČIO, Stanković IZNENAĐEN odlukom selektora Srbije!

Autor:

Sport

06.03.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković najavio meč sa "brđanima", ali se dotakao i imena pozvanih u reprezentaciju Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je pred okršaj sa Čukaričkim u 26. kolu Superlige Srbije da očekuje da njegovi izabranici nastave niz pobeda i pruže još jednu kvalitetnu partiju u domaćem šampionatu.

Deki je analizirao i spisak selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a poručio je da je, pored Milana Gajića, očekivao da se i defanzivac Nemanja Milunović nađe na njemu.

Čukarički je u odličnoj formi, to potvrđuju u poslednje vreme, posebno na zadnjim utakmicama protiv korektnih protivnika pokazali su da igraju lep fudbal, da su u takmičarskom ritmu i da su se lepo „namestili“. Nemaju šta da izgube, sigurno će doći ovde sa namerom da nas iznenade. Mi smo već u ozbiljnoj seriji utakmica, gde samo odmaramo i igramo. Sustigli su nas problemi kada je korona virus u pitanju, Falćineli i Falko su van stroja, takođe Eraković nije sa timom. Moramo da suzbijemo redove do 20. marta i utakmice koju ćemo odigrati protiv Mladosti iz Lučana, a zatim ćemo imati jedan lep odmor od četiri ili pet dana da privedemo sezonu kraju onako kako Crvena zvezda zaslužuje. Što se tiče utakmice protiv Čukaručkog očekujem težak meč - počeo je Stanković, pa dodao:

- Bakajoko se polako vraća, imao je povredu kolena, međutim već za par dana će biti priključen grupi. Ostali igrači su spremni, na stranu umor koji se sasvim sigurno oseća. Pokušavam sve to da im predstavim na drugi način, igraju, umorni su, ali to je zato što su dobri, zato što klub, trener, saigrači veruju u njih. Biće vremena za odmor, trudim se da im objasnim da je karijera veoma kratka, imao sam priliku da osetim to na svojoj koži. Nisam se ni okrenuo, a već je proletelo. Na njima je da uživaju u ovim momentima, da rade dosta na sebi, naročito na oporavku, treningu i prevenciji. Trenutno nemamo većih problema, osim standardnih stvari koje mogu da se dese u ovim trenucima kada je i korona prisutna.

Deki je čestitao Gajiću na pozivu među "orlove", ali žali što se na spisku nije našao član idealnog tima grupne faze Lige Evrope.

Gajić to zaslužuje, ja sam se potrudio da im pokažem kako treba da se odnose pre svega sami prema sebi, budući da sigurno imaju kvalitet čim nose dres Crvene zvezde. Ne može neko slučajno da nosi crveno-beli dres, samo je bilo potrebno da povrati samopouzdanje u sebe. Ima mnogo momaka koji su se 200 posto podigli, kao jedinke i kao grupa. Gajiću čestitam na pozivu, žao mi je što Milunović nije dobio poziv, mislim da je ozbiljan lider na terenu, međutim ima vremena - ocenio je Dejan Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi ga "preskočio" uprkos sjajnoj formi - Nemanja Milunović

Crvena zvezda dočekuje Čukarički u nedelju od 19:15 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

07.03.2021 07:13

Ogromna je razlika između Stanojevića i Stankovića.

Marko

07.03.2021 15:13

@Zoran - Vidi se po tabeli i medju narodnim takmecenju.

Aleksandar

07.03.2021 10:52

Па, изгледа да нам нису потребна два селектора, а ни селекторска комисија, а тако су у Србији сви селектори па као да је узет !?! Свашта, само латинична слова за мишљење о репрезентаци Србије у држави где је службено писмо азбучно, а не абсчеда, свашта ???

Zvezdas

07.03.2021 14:39

Deki ,Milunovic nema potrebnu brzinu.Ostalo je ok.