PARTIZANOVO SAMOUBISTVO U ITALIJI: "Parni valjak" krenuo kao PODMAZANA mašina pa se UGASIO! Krah crno-belih protiv Trenta!

Autor:

Sport

03.03.2021

20:47 >> 20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan doživeo ubedljiv poraz od italijanskog predstavnika u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Džoš Perkins na meču Partizan-Trento

Košarkaši Partizana poraženi su od Trenta u Italiji u Top 16 fazi Evrokupa rezultatom 69:54.

"Parni valjak" je doživeo treći neuspeh u pet odigranih rundi, a o plasmanu u četvrtfinale drugog po rangu evropskog takmičenja odlučivaće duel sa Metropolitanom 10. marta.

Crno-beli su odlično započeli susret, prvu četvrtinu su rešili u svoju korist rezultatom 19:15, ali je onda usledio potpuni krah. U naredna dva intervala, izabranici trenera Saše Filipovskog uspeli su da postignu ukupno 17 koševa, a pitanje pobednika rešeno je u trećem kvartalu koji je pripao Trentu sa ubedljivih 25:8.

 

Do kraja susreta, Italijani su rutinski odrađivali posao, dok se klub iz Humske trudio da ne izgubi više od 28 poena razlike, kako bi zadržao bolji međusobni skor nakon ubedljivih 71:43 u Beogradu.

 

 

Jedini dvocifren igrač u Partizanu bio je Rašon Tomas sa 17 poena, dok je domaće predvodio Vilijams sa 16, dok je Braun dodao 13 koševa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading