ITALIJANI PLANIRAJU DA PONIZE CRNO-BELE: Trento protiv Partizana juri ogromnu pobedu!

Autor:

Sport

02.03.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u sredu gostuju Trentu u okviru 5. kola Top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizana i Trenta

Crno-beli bi pobedom u Italiji mogli do naredne faze takmičenja, ukoliko Metropolitan savlada Lokomotivu.

Trento takođe ima šansu da overi plasman u narednu rundu takmičenja, ali bi morali na svom parketu da dobiju ekipu Saše Filipovskog sa više od 28 razlike. Iako će to biti teško izvodljivo, trener domaćih veruje u svom tim. 

- Protiv Partizana će prvi prioritet biti da odgovorimo fizički na visokog protivnika. Videli smo prvi meč sa njima, unutrašnji igrači su veoma snažni i tehnički jaki, sa Tomas, Mikom, Mozlijem i ekspertom Veličkovićem. Esencijalno će biti da iskontrolišemo skokove. Moramo bolje i u odbrani. Trebalo bi generalno da budemo mnogo borbeniji u utakmicama. Defanziva i agresivnost su veoma važni delovi na koje treba da se fokusiramo - rekao je trener Trenta Emanuele Molin. 

Jedino je nepoznanica što je Molin spomenuo Miku, Mozlija i Veličkovića, koji najverovatnije neće biti u protokolu za meč u Italiji. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading