Lukić pronašao savršeno rešenje: Reprezentativac potpisao za Nižnji Novogrod!

Autor:

Sport

02.03.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Lukić godinama već pravi sve ambiciozniji košarkaški projekat u Nižnjem Novogrodu, pa je sada napravio još jedan veliki korak napred dovođenjem pojačanja reprezentativnog kalibra.

RepublikaFoto: Starsport
Andrej Voroncevič potpisao je za Nižnji Novogrod, gde je šef struke Zoran Lukić

Andrej Voroncevič potpisao je ugovor sa klubom koji vodi Srbin koji je svojevremeno izabran za trenera godine u ruskom šampionatu.

Dugogodišnji reprezentativac Rusije napustio je CSKA na kraju prošle sezone, pa će po prvi put u profesionalnoj karijeri nastupiti za neki drugi klub.

Spisak trofeja i ličnih odličja koje je ovaj krilni centar osvojio poprilično je dugačak, pa se u moru uspeha najviše ističu: trostruki šampion Evrolige, osmostruki VTB šampion, VTB plejof MVP, Ol-star ruskog prvenstva, dok je davne 2007. proglašen za najboljeg mladog igrača u Rusiji.

Sada ima 33 godine, ali i dalje može da pomogne na navišem nivou, pa je Zoran Lukić bez sumnje dodao zanimljivo oružije svom arsenalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading