JEDAN POZIV JE PROMENIO SVE: Ljubimac "Grobara" je sve dogovorio sa Zvezdom, ali je usledio PREOKRET!

Autor:

Sport

01.03.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Varda je svoju profesionalni karijeru počeo u Partizanu u kojem je ostao do 2001. godine. On je poznat i kao veliki navijač crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Ipak, tokom njegove bogate karijere Varda je jednom bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, ali je jedan poziv iz Ljubljane promenio sve.

Bilo je to u vreme kada je trener Crvene zvezde bio Svetislav Pešić.

- Ja sam pružio ruku Čoviću i Pešiću, ali sam im u tom razgovoru rekao da ukoliko me tog dana ne bude Olimpija zvala dolazim u Zvezdu. Kad sam završio sastanak sa kumom sam otišao da vozim bicikl, popili smo par piva. U tom trenutku stigao je poziv iz Olimpije i to je bilo to. Dali su mi bolju finansijsku ponudu, a igrali su i Evroligu. Krivo mi je samo zbog Karija Pešića, sa kojim sam tokom boravka u Prokomu nekoliko puta bio na ručku. Govorio mi je da sam igrač kakvog on želi i po njegovom dolasku u Zvezdu bio sam prvi kojeg je tražio - otkrio je Varda u emisiji "Balkan info".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading