(VIDEO) TO JE BOLEST: Nagetsi IMALI SAMO JEDNU IZGUBLJENU LOPTU, pogledajte kako je "izgrednik" reagovao kada je saznao da je on kriv!

Autor:

Sport

28.02.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokićevi Nagetsi polako "sklapaju kockice", sve bolje igraju, pa su protiv Oklahome čak pokazali da napreduju u delu igre koji im je poslednjih godina "ahilova peta", izgubljenim loptama. Imali su samo jednu protiv OKC-a, ali kako je reagovao odgovorni kada je čuo da je on "krivac"?

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Izraz lica Džamala Mareja kada je čuo loše vesti bio je urnebesan

Džamal Marej, Jokićev partner u zločinu i najbolji igrač pored Srbina u sastavu iz Kolorada, ubacio je 26 poena u pobedi od 116:96, ali je imao i jedinu izgubljenu loptu Nagetsa na ovom meču, što mu se nikako nije svidelo.

Mareja su upitali šta misli o tome što je jedini izgubio loptu protiv Tandera. Odgovor je bio urnebesan.

- Ma dajte, stvarno? Ma to je bolest, bolestan sam, šta da vam kažem - uz čitav niz grimasa istakao je sjajni plejmejker.

On inače ove sezone beleži 21 poen, 4,6 asistencija i 4,4 skoka po utakmici, ali je na poslednjih pet mečeva posebno digao formu, pa znatno podigao proseke, čime je fanove Nagetsa pripremio za još jedan epski finiš sezone.

Nagetsi su inače sa tom jednom izgubljenom loptom oborili NBA rekord za najmanje izgubljenih lopti na jednom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading