"KRALJ" UZVRAĆA UDARAC: Lebron prekinuo gubitnički niz Lejkersa, pa ŽESTOKO ODBRUSIO I ZAPRETIO IBRAHIMOVIĆU!

Autor:

Sport

27.02.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms prekinuo je gubitnički niz Lejkersa posle četiri poraza, nakon čega je odlučio da žustro odgovori Zlatanu Ibrahimoviću na kritike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konflikt između Zlatana i Lebrona sve je dublji

Los Anđeles je savladao Portland rezultatom 102:93, a "Kralj" je upisao 28 poena, 11 skokova, sedam asistencija, četiri ukradene i 3 blokade.

Kada je završio sa dominiranjem, na konferenciji za štampu osvrnuo se na komentare Zlatana Ibrahimovića gde je optužio Lebrona da se previše meša u politiku.

- Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim 'statusom' pričaju o politici. Radi ono u čemu si dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar- rekao je u jednom svom intervjuu Zlatan Ibrahimović, što se Džejmsu nije svidelo, iako se pre toga i te kako dičio svojim političkim aktivizmom.

On je jedan od igrača koji ne samo da se aktivirao tokom nedavnih protesta vezanih za položaj crnaca u Americi, već je pokrenuo niz škola koje on finansira i u kojima deca iz siromašnih porodica stiču najbolje moguće obrazovanje. 

Naveo je da je on "njihov glas", te takođe istakao da ne želi da se bavi samo sportom. 

- Ja sam neko koga napadaju jer radim stvari kako treba. Ali sam vrlo edukovan kada govorim o tim stvarima. Neću začepiti kada vidim da je nešto nepravedno - ljutito je odbrusio Lebron.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sukob sa Ibrom ne može se dobro završiti po Džejmsa

Za kraj je još i "pripretio" korpulentnom Šveđaninu, verovatno nesvestan njegovih moći kada su borilačke veštine u pitanju.

- Nemojte me napadati, ja sam pogrešna osoba za to! - poručio je Lebron Džejms Ibri i svima koji žele da ga osporavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading