(VIDEO) SAKRAMENTU U FACU: Kingsi u rasulu HOĆE DA GA PROTERAJU, Majami sve bliži, A BJELICA - REŠAVA!

Autor:

Sport

27.02.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica svojski se trudi da pokaže svom klubu u NBA da će napraviti veliku grešku ako ga trejduju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica doneo je pobedu timu koji sve od sebe daje kako bi ga trejdovao

Nesposobni Luk Volton, trener Kingsa pod kojim ne samo da nisu napravili korak napred, već godinama nazaduju, još jedan u dugom nizu gafova napravio je kada je iz rotacije isključio jednog od najboljih igrača proteklih sezona, Nemanju Bjelicu.

Nekadašnji MVP Evrolige, iako ima 32 godine, i dalje igra efikasnu, kvalitetnu, lukavu i tvrdu košarku, što bi trebao da bude recept za uspeh bilo gde na planeti.

Nažalost, teško je nekome ko je slep kraj očiju pokazati odakle sija sunce, pa Volton uprkos sjajnim izdanjima Srbina njemu pruža priliku u minimalnim dozama.

Takav je slučaj bio i sinoć, kada su se Kingsi sastali sa Pistonsima.

Sakramento je na kraju izborio pobedu od 109:106, ali je Bjelica odigrao ključnu ulogu u trijumfu.

Na satu je bilo 10,6 sekundi, Kingsi su imali napad, ali je delovalo kao da neće uspeti da izvedu loptu iz auta, barem ne dok se "Beli", kao ga zovu u SAD, lucidnim potezom nije otarasio svog čuvara, fintirajući u jednom, a napavši koš u drugom pravcu za potvrdu pobede.

 

 

Ako "Sektaun" neće ovakvu igračinu, ima ko hoće, pa je Majami Hit, kako tvrdi Keli Ajko, već u dubokim pregovorima oko trejda koji bi mogao da ga dovede na Saut Bič.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading