PARTIZANOVA EVROPSKA BUDUĆNOST POD PRETNJOM: Crno-beli OSAKAĆENI pred Trento, KO ĆE UOŠTE DA IGRA ZA FILIPOVSKOG?!

Autor:

Sport

26.02.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni oblak koji se nadvio nad Partizanom ove sezone nikako da se rasprši.

RepublikaFoto: Starsport
Ni kapiten, ni nekolicina drugih, neće moći da pomognu Partizanu protiv Zadra i Trenta

Nastavili su da liju problemi iz njega, pa je poslednji u nizu toliki, da pred ogroman izazov u Top 16 fazi Evrokupa nije poznato ko će uopšte zaigrati protiv Trenta.

Kapiten i legenda kluba Novica Veličković neće putovati sa klubom u Italiju, kao što neće ni Vil Mozli.

Erik Mika i Markus Pejdž otputovaće sa timom najpre za Zadar, gde će nastaviti borbu u ABA ligi, a onda i na megdan Trentu, ali su njihovi nastupi pod velikim znakom pitanja.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Markus Pejdž putovaće sa crno-belima, ali je njegovo učešće nerealno

Crno-beli su pred ključnim delom sezone, imajući u vidu da im pobede u sledeće dve utakmice u Evrokupu, posle 2-2 u prva 4 kola, garantuju prolazak u četvrtfinale.

ABA liga je već otpisana kada su crno-beli u pitanju, tako da bi sav trud trebao da bude usmeren u pravcu Evrokupa, pa se postavlja pitanje ko će protiv Zadra uopšte da igra. 

- U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo. Zadar ima veliku širinu u napadu i igrače koji dobro pogađaju za 3 poena. Četvorke su pokretljive i brze, tako da imaju dosta kreatora i igrača za igru 1 na 1. Ekipa Zadra već godinama igra široko i brzo na otvorenom terenu, uz dosta šuteva iz kornera. Na utakmici će biti važna naša osnova igre, koliko dobro ćemo uspeti da odbranimo 1 na 1 pikenrol, kako ćemo puniti reket, zatvarati spoljne igrače na skoku i braniti kontranapad - izjavio je trener crno-belih Sašo Filipovski.

RepublikaFoto: Starsport
Muke Filipovskog na klupi Partizana nemaju kraja...

Nemanja Dangubić moraće da preuzme veći deo odgovornosti usled nemilog razvoja situacije, ali on se ne obazire na to, već govori o Zadru.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra koji je veoma neugodna ekipa sa kvalitetnim igračima u rosteru. Igraju dobro, pogotovo na svom terenu, tako da ćemo morati da damo svoj maksimum kako bismo došli do pobede - dodao je košarkaš Partizana Nemanja Dangubić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading