SPEKTAKULARNE VESTI SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda u pregovorima sa REKORDNIM ASISTENTOM EVROLIGE!

Autor:

Sport

25.02.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tabor crveno-belih uskoro bi mogao da bude jači za čoveka koji drži evroligaški rekord po asistencijama sa 19.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde mogli bi da dobiju monstruozno pojačanje!

Da, možda ste se obradovali čim ste čuli 19 asistencija ako navijate za Zvezdu, pošto je Stefan Jović na pragu povratka u klub!

Nekada jedan od najboljih defanzivnih plejmejkera u Evropi i momak koji naizgled ima više pari očiju, pošto mu je pregled igre van ovog sveta, Jović prolazi kroz težak period u proteklih godinu dana.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Jović napustio je Himki, pa bi mogao da se vrati u voljeni klub

Najpre je doživeo tešku povredu kada je kao veliko pojačanje stigao u Himki, da bi pre nekoliko dana napustio taj klub zbog finansijkih problema i kašnjenja isplata duže od tri meseca.

Saradnju sa Himkijem još uvek nije zvanično okončao, ali je samo pitanje dana, pa se novinari već uveliko gađaju špekulacijama o njegovoj budućnosti.

Dok neki, poput Nemanje Žorića, stručnjaka za evropsku košarku, smatraju da Panatinaikos prednjači  trci za njegovim potpisom, drugi ističu da je u pregovorima sa Atinjanima i Beograđanima, što bi imalo smisla, kada se uzme u obzir Jovićeva ljubav prema Zvezdi, kojom se uvek ponosio.

Novac često jeste presudan, PAO ga bez sumnje ima više, ali bi povratkom na Mali Kalemegdan u ovako teškom periodu dokazao kolika je legenda, te bi se bez sumnje urezao u srca svih "Delija" u čijim srcima već nije urezan.

Zanimljivo je da je najbolju košarku u karijeri Jović igrao pod Dejanom Radonjićem u Zvezdi i Bajernu, pa bi i Crnogorac mogao da ima presudan uticaj na razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading