NIJE BILO NJEGOVO VEČE: Skromna partija Jokića u novom porazu Denvera!

Autor:

Sport

22.02.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante savladali su Denver Nagetse sa 123:115.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ovo je 14. poraz Nagetsa u sezoni.

Nikola Jokić odigrao je jedan od slabijih mečeva, ubacio je 15 poena (slab šut 5/15 iz igre) i uz to imao 10 skokova, 6 asistencija, 4 izgubljene i 3 ukradene lopte.

Najefikasniji pojedinac u redovima Denvera bio je Džamal Marej sa 30 poena, 16 je ubacio Fakundo Kampaco, a po 15 su imali još Moris i Barton, dok je 10 poena postigao Majkl Porter Džunior.

Na drugoj strani, "brutalna" partija Trea Janga od 35 poena i 15 asistencija, Klint Kapela je imao 22 i 12 skokova, a po 12 su imali Kolins, Galinari i Snel dok je 11 ubacio Hurter.

Potpuno je jasno da je Denver u velikom problemu kada Jokiću ne ide najbolje i tako je bilo u noći iza nas. Iako su Nagetsi sjajno počeli i imali prednost tokom većeg dela prvog poluvremena, nije se tako i završilo.

Tre Jang inicira možda i ključnu seriju 17:5 sredinom drugog kvartala i dolaze do visoke prednosti 64:54. Nastavila je Atlanta u istom ritmu i u drugom poluvremenu.

Pogađali su iz svih pozicija i zatrpavali koš Denvera, pa su u jednom momentu imali i maksimalnih +22, kada je na semaforu stajalo 91:69.

Atlanta se opustila, dopustila Denveru da se vrati na sedam poena minusa na dva minuta pre kraja, ali su ipak Hoksi odigrali taman koliko je bilo potrebno da se upiše pobeda nad Nagetsima.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading