TEKTONSKI POTRES ODJEKNUO EVROPOM: Legendarni Španac nije gotov, VRAĆA SE U DOMOVINU!

Autor:

Sport

20.02.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona ima novog košarkaša, a taj čovek je Pau Gasol.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Pau Gasol se vratio u Španiju!

Čovek koji je možda najviše, izuzev određenih reprezentativaca SAD i kolega iz "crvene furije", mučio "Orlove" na turnirima širom planete prihvatio je da je njegova NBA odiseja gotova, pa se vratio u Španiju.

Dvostruki NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, gde je Kobiju Brajantu bio "desna ruka" tokom nekih od njegovih najdominantnijih sezona, Gasol sada ima 40 godina, ali je i dalje majstor svog zanata, pa će biti ogromno pojačanje za Barselonu, gde je saradnju ugovorio do kraja sezone.

 

 

Šarunas Jasikevičijus, koji je sa Gasolom već nastupao za Barsu tokom igračkih dana, sada je trener "Blaugrane", a kada se već talentovanom timu, možda i najboljem na starom kontinentu, doda jedan prekaljeni veteran i košarkaški mag poput Paua, teško će ih iko zaustaviti.

U Evroligi Gasol nažalost neće moći da pomogne, pošto je prozor za registraciju novih igrača prošao, ali bi u domaćem prvenstvu mogao da pokaže da u njemu još uvek ima onog čoveka koji je bio šestostruki Ol-star, Ruki godine, dvostruki FIBA evropski igrač godine, Mundo i Eurobasket MVP, i tako u nedogled.

 

 

 

Paul Gasol bez sumnje je jedan od najuticajnijih košarkaša svoje generacije, pa raduje vest da ćemo barem još malo moći da uživamo u njegovim čarolijama na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading