NEKADA JE BIO ZVEZDIN HEROJ, A SADA PRETI: "Bombarder" NAOŠTREN pred meč u Beogradu!

Autor:

Sport

19.02.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Zenita iz Sankt Peterburga i bivši košarkaš Zvezde Bili Beron nada se da će njegov tim prekinuti niz od tri poraza u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

Zenit u petak gostuje Crvenoj zvezdi u 25. kolu Evrolige. Ruski klub je u prethodne tri runde izgubio od Barselone, Armanija i Fenerbahčea.

- Mnogo je utakmica, mnogo putujemo, naporan je raspored. Protiv Zvezde je uvek teško. Znamo da će igrati najbolje što mogu. U Evroligi nijedna utakmica nije laka, svaka pobeda se teško ostvaruje. Naučili smo mnogo u prethodnim porazima, nadamo se da ćemo to pokazati- rekao je Beron.

Zenit je slavio protiv crveno-belih u prethodnom duelu 98:69.

- Biće ovo potpuno drugačija utakmica. Promenili su trenera, situacija je drugačija. Imaju problema sa igračima zaraženim koronavirusom, ne znam tačno koliko će igrača biti u timu. Ali moramo da budemo spremni za svaki scenario. Želimo da budemo konkurentni u svakoj utakmici, da dođemo do šanse da pobedimo- dodao je trener Ćavi Paskval.

Meč je na programu u petak od 20:45 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading