PREŽIVEO JE PRAVI PAKAO: Reprezentativac Srbije konačno presekao, napušta Španiju!

Autor:

Sport

15.02.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević posle četiri godine napušta Unikahu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Milosavljević

Srbin će raskinuti ugovor šest meseci pre isteka ugovora što je bilo i očekivano s obzirom na to da Milosavljević već godinu i po dana nije odigrao meč za ekipu.

Povrede su mu prosto uništile godinu i po dana karijere. Počelo je kada mu je pred Mundobasket u Kini, tokom pripremnom meča sa Turskom u Atini, 16. avgusta 2019. godine, stradalo koleno. Tek što je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom.

Ispostavilo se nažalost da je to bio samo početak problema. Podvrgnut je operaciji kod specijaliste u Austriji, počeo proves oporavka u Beogradu, ali je onda utvrđeno da mu se pojavio problem sa meniskusom i na drugom, desnom kolenu.

 

I kad je trebalo i to rešiti korona i Milosavljević zaključan tri meseca u sobi, nisu to idealni uslovi za rehabilitaciju. P

Novembra 2020. je počeo da trenira sa ekipom da bi se sredinom decembra javio novi problem i opet odložio njegov povratak na teren. Sada je došlo vreme za rastanak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading