POSLE ŠOK ZAVRŠNICE: Radonjić bacio "Delije" u EKSTAZU, a TEK Lazić...

Autor:

Sport

13.02.2021

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz tabora finaliste kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i kapiten Branko Lazić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je oduševljen činjenicom da su njegovi izabranici, uprkos izostanku velikog broja igrača, uspeli da prođu u finale.

- Utakmica je bila dobra, interesantna. Partizan je igrao sjajno, izvanredno šutirao, čime je stekao veliku prednost. U drugom delu smo konstantno bili blizu, pa smo uspeli da stignemo do pobede u neizvesnoj završnici. Posebno me raduje što smo ovako oslabljeni uspeli da se plasiramo u finale. Problem će biti što igramo dan za danom sa suženom rotacijom - ocenio je Radonjić, uz poruku da će okršaj sa Megom biti veliki izazov.

U sličnom tonu govorio je i kapiten crveno-belih Branko Lazić, koji je već fokusiran na finale sa Megom.

- Čestitke ekipi, stručnom štabu i klubu na velikoj pobedi. Sutra je finale i velika utakmica o kojoj već razmišljamo i za koju se pripremamo - poručio je Lazić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading