NEPRIJATNO MU JE: Radonjić NE ZNA šta će pred početak KRK!

Autor:

Sport

10.02.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred završnicu Kupa Radivoja Koraća da je njegova ekipa u Novi Sad putuje s nedoumicom u kom sastavu će igrati.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Kako je istakao, u novonastaloj situaciji zdravlje je na prvom mestu. Od utorka, dan posle utakmice ABA lige sa Megom, pa do polaska u Novi Sad, svakodnevnim testiranjima utvrđeno je prisustvo korona virusa kod petorice igrača, Korija Voldena, Lendrija Noka, Lengstona Hola, Kina Koloma i Duopa Rita, kao i kod petorice članova stručnog štaba.

- U situaciji kada nam je zdravlje na prvom mestu, idemo u Novi Sad sa nedoumicom u kom sastavu ćemo nastupiti na završnici Kupa Radivoja Koraća. U okolnostima koje se menjaju praktično iz dana u dan, ono što nas raduje je da ćemo bez obzira na broj igrača, učestvovati na završnici kupa i biti deo završnog turnira. Sve ostalo je u ovom trenutku u drugom planu - rekao je Radonjić, a prenosi klub.

Košarkaši Zvezde nakon popodnevnog treninga putuju u Novi Sad na završnicu Kupa Radivoja Koraća, a u četvrtak uveče igraju prvi meč na završnom turniru protiv kragujevačkog Radničkog.

- Korona nas je, nažalost, deklasirala, nemamo veliki broj igrača i članova stručnog štaba zbog virusa i potpuno je jasno zašto je naše osnovno razmišljanje da je zdravlje najvažnije i na prvom mestu. Situacija nije nimalo prijatna - rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading