(VIDEO) ŽESTOKO RAZLJUTIO DELIJE: Gist BEZ DLAKE na jeziku, GROBARI su nešto najbolje!

Autor:

Sport

09.02.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razrešio sve dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Džejms Gist

Džejms Gist je igrao za oba najveća srpska košarkaška kluba, Partizan i Crvenu zvezdu. On je gostovao u jednom podkastu i otkrio je da ništa ne može da se poredi sa igranjem pred Grobarima, što je izazvalo gnev mnogih navijača Zvezde.

Gist je igrao za Partizan u sezoni 2010/11, a posebno mu je u sećanju ostala utakmica u kojoj je Partizan poražen od Makabija, a navijači ostali u hali još dugo posle meča.

Došao sam u dvoranu dva sata pre početka, bila je puna, svi su nosili crno-belo. Imao sam slušalice u ušima, ali čak nisam čuo muziku. Kada su počeli predstavljanje igrača navijači su bili sve glasniji, bili smo tu, a nismo čuli najavljivača. Odjednom su svi podli crne i bele kartone, dvorana je postala crno-bela, nikada tako nešto nisam doživeo - rekao je Gist.

Makabi je ubedljivo dobio meč sa 22 poena razlike, ali…

Izgubili smo 22 razlike, mislio sam, čoveče izgubili smo u ovakvoj večeri. Otišli smo u svlačionicu, trener je pokušavao da viče na nas, ali navijači su ostali u hali i pevali. Želeli su da se vratimo nazad. Kad smo se vratili videli smo da niko nije napustio dvoranu, a prošlo je bar pola sata od završetka meča. Pozdravili su nas kao da smo pobedili. Saigrači su mi prevodili, pevali su da nas vole, da žele da se borimo do kraja. Svi su došli da nam iskažu ljubav - dodao je Gist.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ercov

09.02.2021 19:41

Covek i dan danas ne moze da zaboravi Partizan i ljubav njegovih navijaca prema svom klubu. Jednostavno, Partizan se voli dok se za druge samo navija.