REVOLVERAŠKI OBRAČUN MICIĆA I MIROTIĆA: Barsa i Efes odigrali meč za INFARKT, evo ko se na kraju RADOVAO, a ko TUGOVAO!

Autor:

Sport

04.02.2021

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produžeci u Valensiji.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš Efesa Vasilije Micić

Košarkaši Efesa savladali su Barselonu u 24. kolu Evrolige u Kataloniji rezultatom 88:86, posle velike drame u završnici.

Turski sastav je predvodio srpski plejmejker Vasilije Micić koji je bio prvi strelac utakmice sa 26 poena, uz tri skoka i pet asistencija.

Turci su imao prednost tokom većeg dela utakmice, a na oko dva i po minuta pre kraja nakon koša Moermana Efes je poveo sa 84:73. Barsa je polako smanjivala zaostatak, a Mirotić je poenima na osam sekundi pre kraja smanjivši razliku na jedan posed (86:88). Potom je Šanli promašio oba penala, ali je Moerman uhvatio ofanzivni skok, čime je meč bio rešen.

 

 

Pored srpskog plejmejkera, u pobedničkoj ekipi odličan je bio i Šejn Larkin sa 19 koševa, dok je Singlton dodao 13.

Kod Barse, Nikola Mirotić je ubacio 24 poena, a Brendon Dejvis 14.

U drugom susretu večeri, Valensija je savladala CSKA posle dva produžetka sa 105:103, a najbolji pojedinac u redovima španskog tima bio je Nikola Kalinić koji je utakmicu okončao sa 22 poena, uz pet skokova.

Moskovljanima nije pomoglo ni 35 poena beka Majka Džejmsa, a oni su ostali na drugom mestu tabele elitnog takmičenja, dok je Valensija trenutno 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading