POTRES U BRUKLINU: Amerika mu se PODSMEVA - ŠOK izjava Durenta o Hardenu!

Autor:

Sport

04.02.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se as Netsa i izazvao kontroverzne reakcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tandem superstarova Bruklin Netsa - Kevin Durent i Džejms Harden

Bruklin Netsi su angažovanjem beka Džejmsa Hardena postali ozbiljan konkurent za osvajanje NBA prstena, a o bivšem saigraču iz Oklahome govorio je Kevin Durent.

Sjajni strelac je demantovao navode da Harden ne igra kvalitetnu odbranu, a podsetio je na njegova izdanja po ulasku u najkvalitetniju ligu na svetu.

Sećam se Džejmsa kada je došao u ligu kao ruki, kada je morao da čuva protivničke bekove, često najbolje protivničke igrače i tačno je znao kako da to uradi. Kada je otišao u Hjuston, morao je da kontroliše čitav napad i kompromis je bila malo ležernija igra u odbrani, ali je uvek znao da ukrade po koju loptu ili odigra odbranu na niskom postu. Snažan je, ol araund defanzivac. Kada pričamo o Hardenu on je nekako potcenjen, najviše zbog te odbrane - apostrofirao je "KD".

Harden je imao furiozan početak u dresu Netsa, s obzirom da je na prvih devet mečeva zabeležio dabl-dabl prosek od 28 poena, 12 asistencija i osam skokova po utakmici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading