(VIDEO) FANTASTIČAN PREOKRET CRNO-BELIH: Perkins HEROJ, Tomas SJAJAN, Lokomotiva PALA u Beogradu!

Autor:

Sport

03.02.2021

19:40 >> 21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda "parnog valjka".

RepublikaFoto: twitter.com/KK Partizan
Ognjen Jaramaz na meču Partizan - Lokomotiva

Košarkaši Partizana pobedili su 71:69 u 4. kolu grupne faze Evrokupa rezultatom 71:69.

Koš odluke postigao je Džoš Perkins četiri sekunde pre kraja susreta, nakon čega je bek Lokomotive Džordan Kroford promašio iz teške pozicije, pa su važna dva boda ostala u Beogradu.

Crno-beli su upornom i agresivnom igrom u odbrani nadoknadili veliki zaostatak u drugom poluvremenu. "Železničari" su na veliki odmor otišli sa 13 poena viška (48:35), a u jednom momentu su imali i 18 razlike.

Crno-bele je predvodio Rašon Tomas sa 23 poena i osam skokova, a dvocifren je bio i Jaramaz sa 11. Kod gostiju, najraspoloženiji je bio Džordan Kroford sa 16, a Hervi je ubacio 15 koševa.

Partizan je sada na polovičnom učinku, posle četiri runde Top 16 faze, pa će mečevi protiv Trenta i Levaloa odlučivati o plasmanu u četvrtfinale Evrokupa.

Tok meča iz dvorane "Ranko Žeravica" mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

Zlata vredna pobeda Partizana (71:69), poenima Džoša Perkinsa u samom finišu, a nakon preokreta

10. minut - Džordan Kroford je imao odličan prodor i perfektnu asistenciju za Hervija, na obruč, ali je uzvratio Džoš Perkins preciznim šutem van linije 6,75 za izjednačenje (69:69). Linč je izgubio loptu, osvojio ju je Markus Pejdž, pa su izabranici trenera Saše Filipovskog imali napad za pobedu. Perkins je pogodio na četiri sekunde pre kraja za veliku pobedu domaćih, dok je Lokomotiva preko Kroforda ispustila poslednje četiri sekunde i šansu za pobedu - 71:69.

9. minut - Zlata vrednu trojku je pogodio Ognjen Jaramaz, kojom je domaći sastav prišao na samo poen zaostatka pred finiš - 66:67. Ruska ekipa je potom izgubila loptu, pa su crno-beli dobili priliku i da povredu.

7. minut - Nikola Janković je bio precizan za 59:63, a Tomas je pogodio i vratio Partizan na jedan posed (63:65).

 

 

5. minut - Rašon Tomas i Dru Gordon su pogodili jedno od dva slobodna bacanja (55:61), rovovska borba u dvorani "Ranko Žeravica", "lokosi" u prednosti pred završnicu.  

3. minut - Tvrda igra u poslednjoj četvrtini, serija izgubljenih lopti na obe strane, gosti vode rezultatom 60:54.

 

 

1. minut - Hervi donosi Rusima šest razlike (58:52), ali je Tomas svojim 20. košem crno-bele vratio na minus četiri (54:58). Amerikanac je potom i ukrao loptu, ali se spetljao u kontranapadu, pa je propala prilika da se Beograđani potpuno vrate u meč.

3. četvrtina

 

 

10. minut - Odlična četvrtina Partizana koja je pripala domaćima sa 17:8. U poslednjem minutu nije bilo poena, pa će ruski tim sa četiri poena prednosti ući u odlučujući kvartal. 

9. minut - Džordan Kroford je postigao važan koš za Ruse, potom i Mika na dodavanje Mike, koji je nakon toga još jednom poentirao. Partizan ima samo četiri poena zaostatka - 52:56.

7. minut - Tri velike šanse je propustio domaćin da zaostatak svede ispod šest poena, pri rezultatu 46:52

RepublikaFoto: Starsport
Pejdž na meču protiv Lokomotive

5. minut - Američki krilni centar "parnog valjka" je ubacio već 18 poena, Partizan je prišao na minus šest (44:50).

3. minut - Tomas je ponovo pogodio, crno-beli su napravili mini-seriju od 7:2 početkom trećeg kvartala čime su razliku ponovo sveli na jednocifrenu (42:50).

1. minut - Hervi je postigao prve poene u drugom delu igre (35:50).

Lokomotiva je na veliki odmor otišla sa 13 poena prednosti (35:48)

 

 

10. minut - Janković je bio polovičan sa linije penala za 35:48, a tim rezultatom je i okončan i prvi deo igre. Kod domaćih najefikasniji pojedinac je bio Rašon Tomas sa 12 poena, a kapiten Veličković je dodao devet. "Železničare" predvodi bivši NBA as Džordan Kroford sa 12 koševa.

9. minut - Markus Pejdž je trojkom prekinuo odličan niz gostiju, koji su imali i 18 poena razlike, a Amerikanac sa srpskim pasošem je smanjio na 31:46.

7. minut - Gosti imaju ogromnih "plus 16", Partizan očajan u drugoj četvrtini - 28:44.

5. minut - Rašon Tomas jedini pogađa za Partizan, vezao je četiri poena, međutim Lokomotiva se razigrala i ima dvocifrenu razliku (26:38)..

3. minut - Lokomotiva je napravila 6:0 u uvodnom delu druge deonice, crno-beli nisu uspeli da poentiraju puna tri minuta (22:30).

1. minut - Drugu četvrtinu je otvorio svojim poenima Džordan Kroford. Brinu jeftine greške kojih je sve više u režiji igrača Partizana - 22:26

Rusi vode sa 24:22 na kraju prve deonice

 

 

10. minut - Rašon Tomas je pogodio iz teške situacije na isteku napada za 20:21, ali je onda Perkins napravio faul u napadu, što je iskoristio Dru Gordon (20:24), a u poslednjim trenucima prvog kvartala Tomas je postavio konačnih 22:24.

9. minut - Najdžel Vilijams-Gos je kompletirao "dva plus jedan", Rusi vode sa 21:16.

7. minut - Partizan drži priključak zahvaljujući odličnoj igri kapitena Veličkovića (devet poena), ali utisak je da igrači beogradskog tima nisu u dovoljnoj meri kaznili promašaje gostiju (14:18).

5. minut - Kapiten crno-belih Novica Veličković igra odličnu utakmicu. Već je postigao sedam poena, čime je odgovorio na pet, koliko je ubacio Kroford. Domaći drže priključak (10:13).

3. minut - Posle boljeg starta ruskog tima, Veličković je poentirao, a zatim je i Ognjen Jaramaz pogodio trojku. Lokomotiva vodi rezultatom 9:5

 

 

1. minut - Meč je počeo, Linč je postigao četiri poena na startu, "lokosi" vode sa 4:0.

Počinje meč u dvorani "Ranko Žeravica"

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading