ZANIMLJIV ŽREB KUPA RADIVOJA KORAĆA: Partizan ima priliku za osvetu, Zvezda na Radnički!

Autor:

Sport

03.02.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održan je žreb za završni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća!

RepublikaFoto: Starsport
Trofej Kupa Radivoj Korać

Parovi četvrtfinala:

Mega Soccerbet - Mladost Zemun

FMP - Vojvodina

Partizan - Borac Čačak

Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

Završni turnir Kupa Koraća biće organizovan u Novom Sadu od 11. do 14. februara, a za trofej "Žućkove levice" boriće se pet ABA ligaša - Partizan, Crvena zvezda, FMP, Mega i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KS S Vojvodina i kragujevački Radnički i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u KLS.

Utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani SPENS-a.

Četvrtfinala su na programu u četvrtak 11. februara, petak 12. februar je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a finale u nedelju 14. februara.

Zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa Kovid-19 sve utakmice biće odigrane bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Eventualni "večiti derbi" bi na programu mogao da bude u polufinalu. A izuzetno zanimljivo može biti u meču Partizana i Borca koji je već dva puta ove sezone nadigrao crno-bele u ABA ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading