HAOS U PARTIZANOVOJ GRUPI: Sve se ZAKOMPLIKOVALO posle meča u Trentu!

Autor:

Sport

02.02.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Trenta savladali su Metropolitan u Italiji sa 67:57 u okviru 4. kola Top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Džoš Perkins

Posle ovog trijumfa italijanski predstavnik ima skor od dve pobede i dva poraza, a isti slučaj je i sa Metropolitanom.

Ovaj meč je tako dodatno zakomplikovao situaciju u Partizanovoj grupi pred duel crno-belih sa Lokomotivom u Beogradu. Srpski velikan će tako imati imperativ pobede u toj utakmici kako ne bi ostao zakucan za dno tabele sa malim šansama za plasman u narednu fazu takmičenja.

Metropolitan je bolje otvorio meč i ubrzo je stigao do prednosti od osam poena razlike. Ipak, domaćin se konsolidovao, pa je na kraju prve četvrtine francuski tim vodio sa 15:12.

Trento je odigrao sjajnu drugu četvrtinu koju je dobio sa osam razlike, pa su Italijani na poluvremenu imali prednost 33:28. 

Trento je dominaciju nastavio i u trećoj četvrtini i lako je došao do maksimalnih +11, 43:32. Ipak, do kraja treće četvrtine Metropolitan se vraća u igru i smanjuje na 47:45. Uspeo je francuski tim da stigne do preokreta na startu poslednjeg perioda, poveo je sa 55:53. Ipak, od tog trenutka sve se menja, Trento pravi furioznu seriju i do kraja meča prima samo dva poena.

Na kraju pobeda Italijana od 67:57 i veliki korak ka plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading