REVOLVERAŠKI OBRAČUN I DRAMA U VAŠINGTONU! Vestbruk se POŠIBAO sa Durentom! Mega TRILER od 300 poena!

Autor:

Sport

01.02.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u glavnom gradu SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Košarkaši Vašingtona Davis Bertans i Rasel Vestbruk

Noć između nedelje i ponedeljka u NBA obeležio je rekord karijere Nikole Jokića, a spektakularan meč odigrali su Vašington i Bruklin.

Vizardsi su trijumfovali u revolveraškom obračunu (149:146) nakon neizvesne završnice, a prednjačio je bivši plej Oklahome Rasel Vestbruk.

Popularni "ras" je zabeležio dabl-dabl učinak od čak 41 poena, deset skokova i osam asistencija, a odličan je bio i Bredli Bil sa 37. Nekadašnji krilni košarkaš Partizana Davis Bertans nije imao šutersko veče, s obzirom da je pogodio tek tri trojke iz 12 pokušaja, a ukupno je sakupio 11 koševa.

Velika trojka Netsa još jednom je bila na svom nivou, uz veliku pomoć Grina koji je sa klupe dodao 23 poena. Durent je imao 37, Harden 30, a Irving 26, međutim sve to nije bilo dovoljno da se nadigra raspoloženi sastav u prestonici SAD.

Na preostalim mečevima, Toronto je očekivano nadigrao Orlando rezultatom 115:102, dok je Minesota bila bolja od Klivlenda (109:104).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading