EVO PRAVOG REŠENJA ZA PARTIZAN: Beležio 19,5 poena, napustio Galatu, A SADA GA MNOGI VIDE U BEOGRADU!

Autor:

Sport

31.01.2021

20:06 >> 20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada je delovalo kao da od Amerikanaca neće biti ništa, crno-beli bi možda mogli da pronađu dijamant u blatu.

RepublikaFoto: www.championsleague.basketball
Deril Mekon mogao bi posle odlaska iz Galate da završi u Partizanu!

Kako prenosi Donatas Urbonas, Deril Mekon napustio je Galatasaraj. Sada deluje kao da je na raskrsnici u svojoj karijeri, pa sada "Grobari" preko društvenih mreža opako priželjkuju da pređe u Partizan.

Ovaj bek-šuter odlično je startovao sezonu u Istanbulu, čak je beležio sjajnih 19.5 poena po utakmici u Ligi šampiona i 15,7 u domaćem prvenstvu, ali se u sistem nije uklopio, pa je sada slobodan da izabere novu sredinu.

 

Kao opcije pominju se Monako i AEK, ali bi crno-beli mogli da isplivaju kao iznenađenje ukoliko poslušaju savet navijača.

Monako bez sumnje ima najviše novca da ponudi Mekonu, kao i najbolji sastav da ga okružuje.

Crno-beli bez sumnje imaju najveći renome, ali bi i finansijska i takmičarska strana dogovora (Partizan je na granici ne ulaženja u plejof u ABA ligi, ali u Evrokupu još uvek ima nade u Top 16) mogle da zakomplikuju stvari.

 

AEK je u Atini, gradu gde mnogi Amerikanci vole da igraju, ali niti imaju finansijsku, niti imaju takmičarsku prednost, pošto Grci Mekona vide kao sunce posle kiše u obliku mnogobrojnih povreda i izostanaka koje su ih zadesili u toku sezone.

 

 

Bivši košarkaš univerziteta Arkanso tako bi mogao da završi u Beogradu, gde bi uz Džoša Perkinsa mogao da predstavlja novi, dinamični bekovski tandem koji će Filipovskom i "Grobarima" olakšati život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading