NEZAPAMĆEN PRESEDAN: Trener ZABORAVIO na igrača pa OVOM IZJAVOM šokirao javnost!

Autor:

Sport

31.01.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i razrešio sve dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Džordan Lojd na meču Zvezda - Mornar

Pomoćni trener Mornara Zoran Preuničić iznenadio je javnost rečima da je "zaboravio" da ubaci Milka Bjelicu na parket u trijumfu Barana nad Borcem iz Čačka u dvorani "Topolica".

Sproveli smo ga u delo i rezultat je došao. U prvom delu nam je Džons pravio probleme, ali smo bili napadački dobri. Imali smo dobre procente šuta, bilo je mnogo otvorenih pozicija. Gordić je odlično dirigovao ekipom, Jeremić bio raspoložen... Imamo širok izbor igrača, neka nam u svakom meču iskoče dvojica, trojica i mi ćemo uvek da budemo u igri - ocenio je asistent suspendovanog stratega Mihaila Pavićevića.

On je objasnio zbog čega nije igrao Bjelica, a razlog prvenstveno leži u novajliji Džoniju Hamiltonu.

RepublikaFoto: Starsport
Doslovno zaboravljen na klupi - iskusni Milko Bjelica

To sam i ja posle primetio, nije bilo nikakvog razloga (da ga ne uvedem u igru), a možda sam i ja, iskreno, zaboravio da ga ubacim. Igrao je Hamilton, tek smo počeli da ga uigravamo, mislim da će biti ozbiljno pojačanje - istakao je Zoran Peruničić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading