LEBRON U TRANSU, DONČIĆ U SUZAMA: Lejkersima TRILER KLASIK sa Bostonom, Dalas u žestokom KANALU!

Autor:

Sport

31.01.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms i Tejtum

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Boston sa 96:95, čime su prekinuli mini-seriju od dva vezana poraza.

"Jezeraši" su u NBA klasiku vodili sa 96:89 u samoj završnici, ali od tada nisu uspeli da poentiraju, pa je plejmejker Seltiksa Kemba Voker promašio šut sa poludistance za pobedu u poslednjoj sekundi susreta.

Pobednički sastav su predvodili Entoni Dejvis sa 27 poena i 14 skokova i Lebron Džejms koji je ubacui 21 koš, uz po sedam asistencija i uhvaćenih lopti.

Sa druge strane, najefikasniji je bio Tejtum sa 30 poena, dok je Braun dodao 28.

Dalas je nastavio da "posrće", a ovoga puta je izgubio od Finiksa za koji je perfektan duel odigrao iskusni Kris Pol koji je zabeležio dabl-dabl učinak od 19 poena i 12 asistencija. Luka Dončić je imao isti košgeterski skor, uz osam skokova i sedam proigravanja, ali nije uspeo da spreči 12. poraz Meveriksa u sezoni.

Sakramento Kingsi su poraženi na Floridi, u trileru protiv Majamija (105:104), a reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica nije igrao za "kraljeve".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading