CSKA PRESEKAO - poznata sudbina najboljeg igrača i BUNTOVNIKA!

Autor:

Sport

31.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CSKA je konačno doneo odluku oko statusa svog najboljeg igrača!

RepublikaFoto: Starsport
Majk Džejms

CSKA je saopštio da će ipak nastaviti saradnju sa američkim košarkašem Majkom Džejmsom.

Uprava "armejaca" izdala je saopštenje u kojem se kaže da će Džejms posle nekoliko dana početi da trenira te da će putovati sa ekipom na meč VTB lige sa Zielonom Gorom.

- Imali smo izvesne probleme, ne želim o njima detaljno da govorim, to je naša unutrašnja stvar. Trebalo je mnogo vremena da se sve razreši i da sve strane kažu šta imaju. Po povratku iz Berlina smo se okupili i iskreno razgovarali o svemu, pokušali da nađemo profesionalno rešenje u zajedničkom interesu. Nije bilo lako naći izlaz iz ove situacijem ali smo uz pomoć tima i stručnog štaba uložili zajednički napor, što je normalno za velike klubove. Ujedinjeni smo u ovoj odluci, to je vrlo važno za mene. Nadam se da će sve funkcionisati kako treba i da ćemo rasti kao tim. Majk ostaje deo našeg tima, idemo dalje zajedno- rekao je predsednik CSKA Andrej Vatutin.

 Oglasio se i sam Majk Džejms.

- Moj deda je preminuo 8. januara od posledica raka pluća. Od tog momenta, moj život se promenio, mnogo promena se izdešavalo. To se nažalost odrazilo i na moj profesionalni život i bilo je dosta nesporazuma sa klubom i oglasio sam se u medijima. Ovo je bila stvar lične prirode i nije nešto što sam želeo da bude u medijima. Takođe, želim da kažem da je bilo načina da se bolje upravlja celom situacijom, a ja to nisam učinio na najbolji način, kako za mene, tako i za klub koji predstavljam. Zbog toga se izvinjavam i kažem da nije u redu da se o smrti mog dede priča na ovakav način, na želim da tako ostane upamćen. CSKA i ja ćemo nastaviti da sarađujemo. Želim da sve ovo ostane u prošlosti. Zahvalan sam svima na lepim željama i porukama podrške meni i mojoj porodici- rekao je Džejms.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading