ŠUTNULA GA PREKO PORUKE? Ana ostavila Davida, nije ni trepnula!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.01.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A bila je velika ljubav...

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

Vest o raskidu Ane Korać i Davida Dragojevića kao bomba je odjeknula u medijima pre par dana. Dosta se spekulisalo o razlogu njihovog raskida, a ni Ana ni David se nisu oglašavali povodom ove teme. Ipak, njihovi bliski ljudi govore da su u šoku zvog svega što se desilo.

Bivši zadrugar, inače blizak Davidov prijatelj Lazar Jeremić sada je otkrio detalje kraha ljubavi Ane i Davisa:

 Sinoć sam pričao sa njim, on ne želi da se priča i piše o njihovom raskidu. Svako će pričati svoju priču, a svima je sad interesantno da nagađaju. Njih dvoje nisu u svađi, samo se jednostavno ne čuju. Nije to baš ni raskid, ona mu je rekla da puste da prođe neko vreme -kaže Lazar za SrbijaDanas.com

 

On je dodao i da razlog raskida nije Stefan Karić, kako se spekulisalo u medijima, kao i da nikome nije jasno zbog čega su tačno raskinuli jer je delovalo kao da im je sve potaman.

Ipak, Ana je prva koja je pokrenula priču o raskidu kada je otputovala na Jahorinu sa Sorajom i tamo provela neko vreme:

-Ona je njemu poslala poruku kada je otišla tamo, da puste malo da vreme prođe, pa da se čuju. Ona se vratila i to je to. On je šoku i ne zna šta da kaže. Ne želi da se oglašava jer je sedeo kod kuće i čekao, a verovatno će se okrenuti neka priča protiv njega i iz tog razloga on ne želi ništa da priča. Njih dvoje su non-stop bili zajedno. Ja sam se zezao sa Davidom da ćemo se družiti par dana dok je ona na Jahorini, pa posle ponovo kada ona otputuje negde. Bili su baš posvećeni jedan drugom - zaključio je Lazar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading