SO NA RANU SRBIMA: Jokić rešio da PROGOVORI! "Džoker" otkrio zašto su "orlovi" doživeli TEŽAK DEBAKL na Mundobasketu!

Autor:

Sport

30.01.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na Mundobasketu u Kini 2019. godine, gde je zauzela peto mesto, a srpski centar Nikola Jokić istakao je da nije pružao partije na svom nivou "jer nije navikao na takav stil igre".

As Denver Nagetsa je govorio o brojnim temama za američke medije, ali ga naročito boli neuspeh sa Svetskog prvenstva.

- Bilo je dobro iskustvo, bilo je lepo biti sa tim momcima. Malo je bilo drugačije, pošto sam navikao da igram drugačiji stil košarke. Igram tako već pet-šest godina - prisetio je Jokić.

"Džoker" kaže da mu je stalan kontakt sa porodicom i prijateljima pravo "gorivo" pred bitke na NBA parketima.

- To mi je kuća. Ljudi koje volim i koji mi mnogo znače. Olakšava mi kada pričam sa njima. Svakodnevno se čujemo - jasan je Jokić, koji se podsetio i svog odrastanja:

- Drugačije je odrastati u Evropi. Ovde odete na koledž, igrate košarku i imate obrazovanje. U Evropi biraš sam, gde ćeš da igraš košarku, a gde da ideš u školu. Odrastao sam uz dva starija brata, koji su profesionalno igrali košarku, tako da je ona u mojim genima. Ceo život, moj brat i otac su veliki košarkaški fanovi, tako da nisam imao izbor - zaključio je Nikola Jokić.

Podsetimo, "orlovi" su na Mundobasket stigli kao jedan od dva favorita, zajedno sa SAD, ali ih je u četvrtfinalu zaustavila Argentina predvođena moćnim tandemom Skola/Kampaco.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading