NEMA STAJANJA: Zvezda nastavlja u furioznom ritmu, RADONJIĆ ZNA ODAKLE PRETI OPASNOST U ISTANBULU!

Autor:

Sport

25.01.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde svestan je da je pred njegovom ekipom veliki izazovu u Evroligi, ali veruje da zna kako da zaustavi zahuktali Efes.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjićevom sastavu u utorak predstoji još jedan okršaj sa Micićem i ekipom

Vasa Micić i njegov partner u sjajnom bekovskom tandemu, Šejn Larkin, glavni su aduti starog provokatora Ergina Atamana, ali Radonjić veruje da Zvezda najpre mora da spreči timsku igru turskog sastava.

Posle dva teška duela protiv Barselone i Mornara, očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Anadolu Efesa ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč, u kome će nam biti potrebna velika energija i dobra koncentracija. Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću koji predvode taj tim, već i protiv Simona, Boboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… što takođe pokazuje kakav kvalitet imaju kao tim. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu - istakao je crnogorski strućnjak. 

RepublikaFoto: Starsport
Pretnje u Efesovoj ekipi dolaze sa svih strana, čega je svestan i Radonjić

Nadovezao se na trenera i plejmejker Džordan Lojd, koj ključ pobede vidi u jedinstvu sastava iz Beograda.

Teška utakmica je pred nama, imamo malo vremena da se pripremimo za nju, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Efes je tim sa izuzetno dubokim rosterom, velika opasnost preti ne samo od Larkina i Micića već i od svih ostalih igrača koji imaju ogroman kvalitet. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo - rekao je jedan od najboljih strelaca Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Timska igra biće ključ protiv Turaka, smatra Lojd

Mečevi se nižu furizonim ritmom za crveno-bele, posle Barselone u petak i meča u ABA ligi u nedelju već u utorak nastavljaju evropsku avanturu, pa se "Delije" nadaju da će njihovi miljenici moći da vežu dobar niz rezutata.

 

 

 

Ekipa se nakon utakmice koja otvara 22. kolo i na programu je u utorak u 17 sati, vraća za Beograd i odmah počinje pripreme za još jedno  evroligaško iskušenje i duel sa Asvelom u petak u hali „Aleksandar Nikolić“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading