BLEKIJU I VLAHOVIĆU STIŽE KOLEGA IZ REPREZENTACIJE: "Viola" u pregovorima oko miljenika "Delija"!

Autor:

Sport

25.01.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Fiorentini naizgled baš poštuju srpsku školu fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Darko Lazović (levo) mogao bi da se pridruži Vlahoviću i Milenkoviću u Fiorentini

Oduvek su se Srbi na "čizmi" dobro snalazili, ali uprava kluba iz Firence želi da oformi jednu pravu malu koloniju srpskih reprezentativaca.

Dušan Vlahović ove sezone buši mreže u Seriji A, Nikola Milenković nezamenljiv je kao stub odbrane ekipe Ćezarea Prandelija, a sada bi mogao da im se pridruži i jedan sjajan kreativac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Bleki" i Vlahović mogli bi da profitiraju od Lazovićevih asistencija

Darko Lazović viđen je kao idealan partner Frenku Riberiju na suprotnom, desnom krilu napada "Viola", pa bi uskoro u svakom redu sastava 12. ekipe u italijanskoj eliti mogao da obitava jedan "Orao".

Jedan od večnih miljenika navijača Zvezde, Lazović trenutno brani boje Verone, tako da bi Prandelijev poziv verovatno oberučki prihvatio. Jedini problem mogla bi da bude njegova vernost Ivici Juriću, sa kime sarađuje još od Đenove.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović u dresu Zvezde

30-godišnjak iz Čačka na 13 mečeva ove sezone ima jedan gol i jednu asistenciju, ali bi i on i mladi Vlahović, a bogami i reprezentacija Srbije, mogli da profitiraju od njihovog partnerstva.

 

 

 

Cena mu je negde oko 5 miliona evra, tako da Fiorentina ne bi trebala da ima previše problema sa finansijskim aspektom ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading