OVO NI JOKARA NIJE USPEO: Sjajni srpski centar ULAZI U ANALE, OBARA MILOJEVIĆEV LEGENDARDNI REKORD!

Autor:

Sport

18.01.2021

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Petrušev nije samo jedan od najboljih košarkaša u Srbiji, već svojom igrom pretenduje da bude među najboljima u Evropi!

RepublikaFoto: Starsport
Filip Petrušev na putu je ka zvezdama posle sjajnih partija u Megi

Toliko je efikasan bivši centar Gonzage, da je na putu da obori rekord Dejana Milojevića u ABA ligi, i to rekord koji legendarni košarkaš sam drži.

Naime, Milojević je u sezoni 2004-2005. u Partizanu tokom čitave jedne sezone beležio indeks korisnosti od 30,8, čime je postao jedan jedini košarkaš koji je ikada beležio indeks korisnosti preko 30 tokom čitave sezone.

Petrušev, koji u dresu Mega Soccerbeta beleži 23,7 poena, 8,2 skoka, 1,5 asistencija i 0,9 blokada po utakmici, veoma je blizu "kluba 30", pošto trenutno prosečno ima indeks od 29,3. 

 

 

Imajući u vidu da je na prošlom meču imao 32 poena, ne očekujemo da će sjajni centar stati, pa bi obaranje Milojevićevog rekorda bio samo još jedna validacija ogromnog talenta koji ovaj momak poseduje.

 

 

 

Ako ovako nastavi, ceo NBA uskoro će kucati na vrata Miška Ražnatovića!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading