NIJE DOČEKAO HARDENA, ALI SE VRAĆA: Evo gde je nestao Kajri Irving!

Autor:

Sport

15.01.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Bruklin Netsa Kajri Irving će biti novčano kažnjen zbog kršenja pravila NBA lige!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving

Dvadesetosmogodišnji košarkaš je prisustvovao privatnoj zabavi u zatvorenom prostoru i zbog toga će u kasu lige morati da uplati 50.000 dolara, dok se klub pravdao da zvezda tima ima privatnih obaveza.

Takođe, Irving neće dobiti platu za sve utakmice koje propusti zbog petodnevnog karantina, a ukoliko bude testiran negativno na koronavirus u tim bi mogao da se vrati u subotu u duelu sa Orlandom.

-Irving je kažnjen sa 50.000 dolara zbog kršenja protokola o zdravlju i sigurnosti lige, koji između ostalog zabranjuju prisustvovanje zatvorenim društvenim okupljanjima od 15 ili više ljudi ili ulazak u barove, salone, klubove ili slične ustanove.

 

Nekadašnji prvi pik sa drafta nije bio u timu u pobedama protiv Njujork Niksa i Denver Nagetsa, a prevedeno u novac ostaće bez 817.000 dolara.

Irving ove sezone prosečno postiže 27.1 poen uz 5.3 skoka i 6.1 asistenciju.

Netsi su šesti na Istoku sa učinkom 7-6, a u nastavku sezone će biti jači za Džejmsa Hardena koji je stigao iz Hjustona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading