SENZACIJA: Denverov novinar EKSLUZIVNO OTKRIO da se bliži TREJD GODINE!

Autor: Republika

Sport

07.01.2021

11:14

Mark Singer, novinar Denver Posta i "insajder" Nagetsa, došao je do ekskluzivnih informacija o potezu koji će potresti celu ligu!

Tanjug/AP
Nikola Jokić i Džejms Harden blizu su igranja zajedno u Denveru!

Kako tvrdi, Džejms Harden sve je bliži Koloradu!

Već smo vam pisali o interesovanju ekipe Nikole Jokića za bivšeg MVP-a, ali je tada delovalo kao da od dogovora ništa neće biti zbog činjenice da Roketsi traže Majkla Portera Džuniora u svakoj verziji "dila".

Sada kada je Denver počeo klimavo i kada uprava kluba nije više sigurna da su Jokić, Marej i Porter trojka budućnosti, stvari su se promenile, pa bi srpski Ol-star mogao da dobije pojačanje iz snova. 

Tanjug/AP
Denver nije sjajno startovao sezonu, pa više ne smatra MPJ-a nedodirljivim

Da, potencijal MPJ-a prosto je neosporiv, ali koliko često se pojavi prilika da dovedete čoveka koji beleži 33 poena i 10,8 asistencija od starta sezone (o uspesima i nagradama pre toga da ne pričamo)?

Očigledno je da tandemu Marej-Jokić nedostaje neosporivi ubica, pa bi "Brada" upravo taj problem rešio.

Majku Malounu već curi voda na usta kada zamišlja pik-en-rol "Brade" i "Džokera", ali čega sve bi Denver morao da se odrekne?

Tanjug/AP
Melounu curi voda na usta od pomisli na pik-en-rol "Brade" i "Džokera"

Pa, ničeg preterano vrednog izuzev Portera. Pikovi prve runde, verovatno više njih, biće ključan faktor, ali Nagetsi ne treba da trepnu kada ih Hjuston zatraži zato što nema teorije da ne uspeju sa Hardenom.

Van toga, u posao mora biti uključen Geri Heris, Vil Barton ili čak obojica, kako bi izjednačili Hardenovu platu vrednu preko 40 miliona dolara godišnje.

Tanjug/AP
Heris bi morao da bude deo "dila", ali je možda i najgori igrač u NBA ove sezone, pa to neće boleti

Ako se ovaj trejd stvarno desi, ustajanje u tri ujutru kako bi se gledao Denver postaće još slađe!

Komentari (0)

Loading