FILIPOVSKI OTVORIO DUŠU: Patio sam u životu, zaljubljivao, odljubljivao, imam iza sebe i razvod braka, gubio sam drage ljude...

Autor: kurir.rs

Sport

01.01.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan zasigurno nije imao sličnu ličnost na klupi Saši Filipovskom! Trener crno-belih je otkrio da meditira svakog dana i objasnio koliko mu to pomaže u poslu, kao i kako se izborio sa mnogim životnim nedaćama.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Filipovski

On je prvo u intervjuu za "Kurir" objasnio da ga greškom javnost u Srbiji zove "Sašo", da se njegovo ime pravilno izgovara Saša, a potom je govorio o zdravom životu za koji se opredelio.

– Bio sam 12 godina vegetarijanac, a dve godine sam vegan. Ali nije poenta u tome, u opredeljivanju, jer nije ni sva veganska ishrana zdrava. Posebno ako jedete preko mere, što se meni trenutno dešava. Posebno pice, testenine, prerađevine, rafinirana ulja… To sigurno nije zdravo. Ipak, ja još učim. Patio sam u životu, selio se, zaljubljivao, odljubljivao, imam iza sebe i razvod braka, gubio sam drage ljude… I kad čovek pati, teži da se dobro oseća, tako da patnja nije neprijatelj, već ti daje šansu. Tako da sam tu tražio put kako da budem srećan i smiren, da imam više energije, a manje stresa. Tu sam počeo i sa ishranom i promenom sam počeo mnogo bolje da se osećam, da bolje spavam, da se brže regenerišem – rekao je Filipovski.

 

 

 

Njemu nije strana ni meditacija.

– Da, bavim se psihologijom i meditacijom. Primenjujem to i u košarci, pošto je ona duboka igra. Meditiram svakodnevno, bar dvadesetak minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading