ŠTA MU JE ON KRIV?! Trese se Amerika zbog SRAMOTNOG napada na Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

30.12.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon novog poraza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Denver je doživeo treći poraz u sezoni, drugi od Sakramenta, a nakon duela trener Nagetsa Majk Meloun bio je kivan na činjenicu da je "džoker" izgubio deset od 20 lopti svog tima.

- Te izgubljene lopte su definitivno mnogo uticale na to da izgubimo. Ukupno 20 izgubljenih lopti je dovelo do 37 poena protivnika. Nikola je imao deset, što je neprihvatljivo. Ne sme da ih ima toliko u jednom meču. Veliki je igrač, imao je još jedan tripl-dabl, ali deset izgubljenih, za njega...U poslednjoj četvrtini imali smo sedam izgubljenih lopti što je dovelo do 14 poena. Dobar tim ne pobeđuje sebe, ali kada bih to rekao dao bih nam kompliment, a mislim da ga sad ne zaslužujemo, jer trenutno nismo dobar tim - izjavio je Meloun.

On je posebno apostrofirao loše prvo poluvreme.

 
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kritičan prema Srbinu - Majk Meloun

- Druga četvrtina je bila sramna. Nedostajalo je truda, dobre odbrane, primili smo 42 poena, ukupno 74 u prvom poluvremenu. Kada bih rekao da su nas samo izgubljene lopte prodale, tako bih skrenuo pažnju sa naše odbrane. Da, igrali smo dobro treću četvrtinu, dali sebi šansu, poveli, ali nismo imali snage da to prenesemo i u četvrtu četvrtinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading