I ABA LIGA PRED URUŠAVANJEM: Otkazan JOŠ JEDAN MEČ u regionalnom takmičenju!

Autor:

Sport

30.12.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Krke i FMP-a odložen je zbog problema Slovenaca sa koronavirusom.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Krke neće moći da izađu na megdan FMP-u zbog Kovida 19

Košarkaši FMP Železnika će godinu okončati na svom parketu protiv Cedevita Olimpije (21.00), dok je narednu trebalo da otvore gostovanjem u Novom Mestu (4. januar, 21.00). Susret sa ekipom Krke je ipak odložen zbog sve većeg broja zaraženih virusom korona u ekipi iz "Leon Štukelj" dvorane.

To je i zvanično potvrđeno na sajtu ABA lige,a kako stoji u saopštenju, u što kraćem roku će biti doneta odluka o novom terminu odigravanja.

FMP će večeras u Železniku pokušati da završi godinu velikom pobedom, s ozbirom da za protivnika imaju jednog od najboljih timova u ligi. Panteri su imali velikih problema u prvom delu sezone, pa pred poslednji susret u kalendarskoj godini imaju učinak od dve pobede i devet poraza, prenosi "Mozzart sport".

 

Krka sa druge strane predstavlja jedno od prijatnijih iznenađenja na Jadranu ove sezone. Ekipa iz Novog Meta je sa skorom 5:7 na šestom mestu na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading