ODJEKNULO SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda se rastala sa LEGENDOM KLUBA!

Autor:

Sport

24.12.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaški stručnjak Saša Obradović više nije trener Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Do raskida saradnje crveno-belih i legende kluba sa Malog Kalemegdana došlo je posle debakla protiv Zenita u 16. kolu Evrolige.

Klub se oglasio saopštenjem o ovom radikalnom potezu koje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 24.12.2020. godine sporazumno raskinut ugovor sa prvim trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje se Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri.

 

 

 

Klub se sa Sašom Obradovićem, rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji KK Crvena zvezda mts.

O daljim koracima i imenovanju novog trenera klub će se naknadno oglasiti zvaničnim saopštenjem - stoji u saopštenju crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading