PARTIZAN POVUKAO RADIKALAN POTEZ: Šok OTKAZ u Humskoj!

Autor:

Sport

25.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čičić postao poznat široj javnosti kad je saopštio da mu je Majkl Odžo umro na rukama.

RepublikaFoto: Starsport
Trener KK Partizan Sašo Filipovski sa igračima

Otkaz u Humskoj! Menadžer Novica Čičić (57) smenjen je s mesta skauta košarkaškog kluba Partizan zbog zloupotrebe službenog položaja, saznaje Srpski telegraf! Uprava crno-belih se posle više od dve godine zahvalila Čičiću na saradnji jer je iskorišćavao ime kluba iz Humske za (pre)prodaju svojih igrača.

On je dovodio Afrikance sumnjivog kvaliteta u Srbiju kao skaut crno-belih, a onda ih je prosleđivao u druge klubove i uzimao pare od njih. Poslednji u nizu je Sidiki Kone, momak iz Malija, koji je 2018. godine potpisao za Partizan i prosleđen je u Mladost iz Zemuna.

PRODAJA IGRAČA

Zatim je prešao u Vardar i ove sezone je član Sloge iz Kraljeva, a najveću zaradu od ovog transfera imao je upravo Čičić.

- Klub iz Humske nije više želeo da trpi Čičićevo iskorišćavanje imena i reputacije Partizana i zato su mu se zahvalili na saradnji. On je godinama zarađivao na imenu kluba i preko crno-belih prodavao svoje igrače, još dok je Duško Vujošević bio na klupi kluba - kazao nam je izvor blizak Čičiću i dodao:

RepublikaFoto: Printscreen
Novica Čičić

- Poznato je da je Novica uglavnom radio sa tamnoputim igračima iz Afrike koje je dovodio u Beograd da treniraju i posle uzimao proviziju od njih. Takav je slučaj bio i sa Sidikijem Koneom, kao i mnogim drugim. Konkretno, od transfera Konea uzeo je 30 odsto od transfera.

INDIVIDUALNI TRENINZI

Novica Čičić je široj javnosti postao poznat nakon smrti bivšeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža. Nigerijski košarkaš je preminuo od srčanog udara 7. avgusta tokom individualnog treninga s Čičićem u hali na stadionu Partizana. Novica je nakon toga istakao da on nije kriv za ovu tragediju.

RepublikaFoto: Printscreen
Trening Majkla Odža

- Bio sam prisutan kada se usred treninga prvo naslonio na zid sale, a onda se srušio. Radim dugo ovaj posao, ali nikad u karijeri nisam doživeo ništa slično. Odžo mi je umro na rukama! Bilo je jezivo, neopisivo mi je žao - rekao je Čičić posle tragedije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading