AMERIKA NA NOGAMA: Jokić i Harden u istom timu?

Autor:

Sport

23.12.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je trejd koji bi potresao čitavu Ameriku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Nikola Jokić

Prema objavi novinara ESPN-a Brajana Vindshorsta, Denver je već obavio razgovore sa Rokitsima da dobije Džejmsa Hardena.

Sada je pred Nagetsima veliki trenutak odluke, posebno što imaju šta da ponude zbog velikog broja mladih igrača i pikova sa draftova, predvođenim od Nikole Jokića i Džamala Mareja.

Jedno je jasno – Jokić je nedodirljiv, lice franšize i oko njega nema trgovine, isto kao i sa Bol Bolom koji je tek potpisao ugovor.

Nagetsi se nadaju da bi mogli da pošalju Majkla Portera, Garija Herisa i Vila Bartona, uz nekoliko pikova, a da dobiju Hardena.

Ipak, isti izvor navodi da će morati najverovatnije da se odreknu Mareja, koji zarađuje 27 miliona dolara po sezoni jer bi tako uklopili "seleri kep" i uzeli skupu megazvezdu Hardena.

Puštanjem Mareja, Nagetsi bi od Rokitsa mogli da se nadaju boljem "paketu", uz Hardena bi mogli da dobiju još Pi-Džeja Takera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading