(VIDEO) Jokić se ZAGREVAO I FLERTOVAO sa tripl-dablom, Pokuševski NEMOĆAN protiv Bulsa!

Autor:

Sport

17.12.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa su u predsezonskoj utakmici savladali Portland Trejlblejzerse sa 126:95 uz solidnu partiju srpskog asa, Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić je za 25 minuta postigao 12 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

Portland je odigrao jako loše na samom startu, gde su Denver Nagetsi bili "silni" i ubacili čak 41 u prvom dvanaestominutnom periodu, da bi u drugoj deonici prednost prelazila i 20 razlike.

Bilo je jasno da će Nagetsi lako ostvariti pobedu u ovom meču, a posle dve četvrtine u kojima je maltene bilo egal po broju postignutih poena, Denver je odlučio da "doda gas" i pojača prednost.

Poslednji kvartal su dobili sa 11 razlike za končanih "+31" kada je na semaforu stajalo 126:95. Jokić je umalo imao tripl dabl, a Pol Milsap je bio najefikasniji sa 18 poena, pratili su ga Džamal Marej sa 16 i Pi Džej Dozir sa 15.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Robert Kovington sa 15 poena, Lilard, Karmelo i Kanter imali su po 14 poena, dok je Mekalum upisao 13.

Košarkaši Čikago Bulsa su rezultatom 124:103 pobedili Oklahoma Siti Tandere.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je pružio sasvim solidnu partiju u ovom porazu i za 23 minuta na parketu imao je 7 poena, 7 skokova, 2 asistencije, 2 ukradene lopte,1 blokadu i 2 izgubljene lopte.

 

Pokuševski nije mogao mnogo toga da učini. Čikago je već na poluvremenu imao dvocifrenu prednost kada je na semaforu stajalo 59:46, a onda su u trećoj deonici ubacili 35 poena i samo uvećali prednost.

Razlika je minimalno smanjena posle 4. perioda i upisan poraz 124:103.

Osim Pokuševskog istakli su se Al Horford i Frenk Džekson sa po 15 poena, a po 12 su imali Mozes Braun i Šej Gildžes Aleksander. Na drugoj strani, 27 poena Kobija Vajta, 24 Zeka Lavina, a po 11 Porter i Markanen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading