"DELIJE" U TRANSU! Evroliga IZNENADA poslala PORUKU Zvezdi!

Autor:

Sport

12.12.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde u Evroligi

Evroliga se obratila Crvenoj zvezdi porukom u kojoj joj odaje priznanje za način na koji se odnosi prema navijačima u jeku pandemije koronavirusa.

- Prikazi njihovih slika i poruka koje lično šalju navijači, na ekranima tokom utakmica, takođe svedoči u prilog bliskosti Zvezde sa svojim simpatizerima. Sve video poruke se pokazuju direktno stručnom štabu i igračima, da bi se ojačala veza njih i navijača i zamenila podrška koju inače imaju sa tribina - pišu iz Evrolige.

Takođe, impresivna je činjenica da su crveno-beli prodali preko hiljadu sezonskih karata uprkos činjenici da publika zbog epidemije ne može prisustvovati utakmicama.

- Ponosni smo na to što smo promenili način razmišljanja našeg "prosečnog" navijača koji je bitan za svakodnevni život kluba sa zbog svake stvari koju urade: kad kupe sezonske ulaznice ili komercijalne sadržaje u zvaničnoj prodavnici i što su deo našeg programa lojalnosti - rekao je Janko Stanković, zadužen za Zvezdin marketing za klupski sajt.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading