POSLE ČETIRI VEZANA PORAZA: Obradović najavio RADIKALNU meru!

Autor:

Sport

11.12.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde poziva na maksimalnu ozbiljnost pred okršaj sa "panterima".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović očekuje da će njegova ekipa odigrati dobru utakmicu i da će osvojiti bodove u susretu protiv FMP-a u ABA ligi.

Crveno-beli sutra od 12 sati u 10. kolu regionalne lige gostuju timu iz Železnika.

- Već smo napomenuli da je izuzetno teško odigrati utakmice u ABA ligi nakon ogromne potrošnje u Evroligi. Očekuje nas meč sa ekipom koja je bila pogođena virusom, nisu trenirali dosta dugo, ali su po povratku na teren pokazali da imaju kvalitet. Moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Izgubili su meč u Podgorici na jednu loptu, odigrali su i dobru utakmicu protiv Igokee, koju su izgubili u poslednjem minutu. Dakle, moramo da pokažemo maksimalan pristup i koncentraciju protiv ekipe koja ima kombinaciju iskusnih i mladih igrača - rekao je Obradović za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić ističe da sledi teška utakmica jer ekipa nije imala puno vremena za oporavak posle utakmice sa Olimpijakosom.

- Ekipa FMP-a je svake godine spoj dobrih i mladih igrača, dobro se poznajemo, odigrali smo i jednu trening utakmicu na početku sezone. Nosioci igre su vrlo iskusni i dobri igrači Čović, Lešić, Nenadić, Ulubaj. Tu su i Đorđević, Lazarević. Znamo da je tu uvek i neki mladi i talentovan igrač spreman da uskoči na veliku scenu - rekao je Lazić.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić i Vasilis Spanulis

- Imali su dosta problema sa koronom, ali su već u sredu u Laktašima pokazali da podižu formu, a kvalitet utakmicom u Podgorici gde su imali loptu i šuteve za pobedu. Znamo da neće biti lako, ali želimo pobedu, nakon dva tesna i nesrećna poraza, kako bismo na pravi način krenuli u nedelju u kojoj nas očekuju još tri vrlo zahtevne i važne utakmice - zaključio je Lazić.

Crvena zvezda inače od pobede u Večitom derbiju nanizala četiri poraza i svakako da ima imperativ pobede na ovom meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading