TRENER IZAZVAO EUFORIJU NA "MARAKANI": Tandem pojačanja POTPISUJE za Zvezdu već u januaru!

Autor:

Sport

11.12.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Hofenhajm

Trener Grafičara Radomir Koković rekao je za "Sportski žurnal" da će se tandem njegovih izabranika od zime preseliti u redove Crvene zvezde.

- Kad podvučem crtu, generalno sam zadovoljan prvim delom sezone. Mladi fudbaleri su se razvili i ove zime dvojica će preći u Crvenu zvezdu, međutim, dok ne bude zvanično nemam slobodu da otkrijem o kojim igračima se radi.

Tek smo na polovini sezone, ostalo je još 17 utakmica do kraja. Razlika između drugoplasiranog Kabela i nas je šest bodova, to su samo dve utakmice razlike, tako da je minus nadoknadiv. Na kraju pitaćemo se mi, da li ćemo biti među prva dva kluba ili ne' - izjavio je Koković.

Nezvanično, ''Žurnal'' prenosi da su dvojica igrača koji će iz Grafičara preći u Zvezdu - Ričard Odada i Nikola Stanković.

Podsetimo, Crvena zvezda je obezbedila plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a od pojačanja u januaru trebalo bi da stigne i Austrijanac Aleksandar Dragović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading