EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Pitali smo Pižona o Borjanu i REKORDU, legenda Zvezde odgovorila kao iz TOPA!

Autor:

Sport

11.12.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Zvezde došao do velikog priznanja.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Petrović Pižon i Milan Borjan

Milan Borjan (33) je protiv Libereca odigrao 50. utakmicu u dresu Crvene zvezde u evropskim takmičenjima i na čelu večne liste izjednačio se sa legendarnim Vladimirom Petrovićem Pižonom (65).

“Četvrta Zvezdina Zvezda” u razgovoru za Srpski telegraf istakla je da je golman i kapiten crveno-belih zaslužio da se izjednači sa njim zbog svega što je uradio za ove četiri godine.

- Pre svega želim da mu čestitam, on je zaslužio da izjednači ovaj rekord. Milan je mnogo učinio za Zvezdu tokom ove četiri godine i brojka od 50 utakmica sigurno nije slučajnost – rekao je Vladimir Petrović.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Bivši selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon

On je otkrio da nije dugo razmišljao o svom rekordu, niti da li će ga neko stići ili u budućnosti čak i oboriti.

- Iskreno znao sam da držim rekord po broju mečeva, ali nisam dugo mislio o tome. Svaki rekord se obara, naravno da je lepo kada uradiš nešto veliko u dresu voljenog kluba. Moja generacija je imala manje utakmica, dok današnji fudbal ima veći broj mečeva. Nje ovo neka velika brojka, ali neću da umanjim Borjanov uspeh – zaključio je Pižon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sumadinac

12.12.2020 12:18

Mnogo puta sam gledao uživo Vladimira Petrovica kao igraca, a pre godinu dana imao sam čast i privilegiju da budem sa Veteranima Zvezde ceo dan u jednom šumadijskom selu, naravno Pižon je na sve ostavio utisak Gospodina.