Saša Obradović OŠTAR posle poraza od Olimpijakosa: PORED ONAKVIH SUDIJA, NISAM NIŠTA HTEO DA PREPUSTIM SLUČAJU!

Autor:

Sport

10.12.2020

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zvezde savladani su od "bratskog" Olimpijakosa u Evroligi rezultatom 81:79, a posle tesnog poraza za medije je govorio šef struke Saša Obradović.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović nije bio zadovoljan skandaloznim suđenjem u Evroligi...

Rezignirano je delovao trener crveno-belih po izlasku pred medije, pa nije hteo da prihvati čestitke za dobru partiju.

- Nemojte mi čestitati kada smo izgubili. Čestitam ja Olimpijakosu na teškoj i tvrdoj pobedi - počeo je Obradović, pa je nastavio i emocijama koje proživljava njegov tim posle četvrtog poraza u nizu.

- Tužni smo i nesrećni što nismo iskoristili priliku da pobedimo, posebno posle onakvog starta. Imali smo sjajnu energiju, ali stvari jednostavno nisu išle u našu korist. Šta je tu je, okrećemo se novim izazovima - dodao je iskusni stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Ima je potom dosta toga da kaže o nastupu Zvezde protiv Olimpijakosa, posebno o drugom poluvremenu.

- Izgubili smo organizaciju i delovali smo kao muve bez glave u nekim delovima drugog poluvremena, ali su nas faulovi uništili. Nismo očekivali ni njihovo rešetanje sa distance, pa nas je Larendzakis posebno iznenadio odličnim šutem. Ipak, pokazali smo karakter i vratili smo se posle loše serije, tako da ima i pozitivnih stvari - nastavio je bivši trener Albe.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Pitali su ga novinari o odluci da se faulira u zadnjem napadu, pa je Saša iskoristio priliku da "zapljune" sudije. 

- Opet bi doneo istu odluku u vezi sa faulom, kriterijum suđenja bio je nerealan pa nisam hteo da prepustim sudijama da oni odlučuju, već sam uzeo stvari u svoje ruke - objasnio je prekaljeni veteran Evropske košarke.

 

 

 

Za kraj je Obradović govorio i o pojačanjima, pa "Delije" imaju čemu da se raduju.

- Moguće su promene u igračkom kadru, videli ste i sami koliko nam fali organizacije i čvrstine. Uvek smo aktivni na tržištu, pa ćemo videti šta će biti - misteriozno je zaključio Saša Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading