Obradović govorio o PRETNJAMA OLIMPIJAKOSA, pa OTKRIO VELIKI PROBLEM!

Autor:

Sport

09.12.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović je sa velikim respektom najavio meč sa Olimpijakosom, i otkrio da crvenobeli još uvek nisu rešili gorući problem.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

- Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, imali su problema sa koronavirusom, povredama nekih igrača. Sada izgledaju drugačije, svi su tu, i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da igramo dobru utakmicu kako bismo došli do bodova- rekao je Obradović za sajt kluba.

Zvezda će sutra dočekati Olimpijakos u 13. kolu Evrolige.

- Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci. Odlični 'fizikalci' na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo tako]e pažnju kako bismo pobedili- rekao je Obradović.

Zvezda će protiv Olimpijakosa igrati bez Lengstona Hola, koji je obnovio povredu.

 

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić rekao je da Zvezdu čeka utakmica sa neugodnim protivnikom koji je dobro raspoložen posle pobede u Barseloni.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

- Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Vratili su Slukasa, ove sezone odlično igraju Mekisik i Martin koga dobro poznajemo iz prošle sezone, kao i Čarls Dženkins, Vezenkov je takodje odličan ove sezone. Naravno, nikada ne treba zaboraviti Spanulisa i Printezisa, sjajne igrače i ljude koji su lična karta Olimpijakosa i svih njihovih najvećih uspeha. Medjutim, moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronadjemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima- naveo je Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda – Olimpijakos igraće se u četvrtak od 19.00 u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading