JOŠ SAMO DA IH ISKORISTI: Janis od saigrača DOBIO NEVEROVATAN ROĐENDANSKI POKLON!

Autor:

Sport

07.12.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera u Milvokiju nešto je tmurnija nego inače dok se čeka na Janisov potpis, ali su se njegovi saigrači pobrinuli da razbiju tenziju na njegov rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis je dobio neverovatan rođendanski poklon!

Dvoumi se "Grčki frik" da li da potpiše novi "supermaks" ugovor ili ne, nije toliko zadovoljan pravcem u kom klub ide, ali ako bude jedan presudni faktor u njegovom ostanku, to će zasigurno biti njegovi saigrači.

Sjajno se slaže ekipa Baksa, što smo više puta imali priliku da vidimo pred njihove utakmice, pa su Janisova braća po oružiju odlučila da mu pošalju jasnu poruku na njegov 26. rođendan.

Možda je Adetokumbo očekivao satove, skupa vina ili ko zna šta, ali je od svih kolega dobio istu stvar - penkalo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saigrači su Janisa obradovali penkalima, kako bi mogao da potpiše novi ugovor

Tako su ostali Baksi hteli Janisu da poruče da potpiše više taj ugovor, pa sada ostaje pitanje kakav će uticaj ovakav gest imati na rasplet njegove situacije.

Vladajući MVP ne krije želju da ostane u Milvokiju, ali takođe zahteva da se tim oko njega poboljša, što Baksi nisu baš najspretnije uradili ovog leta.

Jesu doveli bivšeg Ol-stara Džrua Holdideja, ali je Bogdan Bogdanović lično ugovarao svoj prelazak sa Janisom i njegovim bratom, pa je dovođenje pleja iz Pelikana nateralo Srbina da ode u Atlantu, što je dodatno pogoršalo odnose između franšize iz Viskonsina i Grka.

 

Bilo kako bilo, u Milvokiju se nadaju da će ovaj potez konačno naterati Janisa da potpiše na isprekidanoj crti, što bi Bakse zadržalo u priči za titulu još dugi niz godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading