JOKIĆ ŠOKIRAO AMERE: Vratio se u Kolorado sa STARIM PROBLEMOM!

Autor:

Sport

07.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić se ponovo ugojio! Centar Denvera Nikola Jokić (25) ima 16 kilograma više nego pred start prethodne sezone, otkrili su Nagetsi. Prema podacima koje je objavio klub iz Kolorada, Nikola je na merenju imao 129 kilograma, dok je pred start sezone 2019/20. imao 113.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ovaj podatak šokirao je ljubitelje NBA u Americi, posebno je jer Nikola pre samo nekoliko meseci neverovatno smršao i tokom mečeva u balonu u Orlandu je izgledao bolje nego ikada pre.

- Nadamo se samo da je Jokić dobio mišiće, a ne salo. Kako će da igra ako se ponovo ugojio. Prošli put kad je došao iz Srbije bio je u vrhunskoj formi, a videćemo sad kako izgleda - komentarisali su navijači.

 

 

 

Međutim, izgleda da se Nikola, koji se nedavno i oženio, opustio tokom boravka u Srbiji, pa je nabacio kilažu. Kako će se to odraziti na njegovu igru, videćemo uskoro jer već od 11. decembra Denver kreće sa pripremnim mečevima. Jokićevi Nagetsi će prvi pripremni meč igrati protiv Golden Stejt Voriorsa u noći između subote i nedelje. Nova sezona NBA lige počinje 22. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading